Proces Regeneracji

Proces regeneracji sprzętu

PRZYJĘCIE SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO DO PROCESU REGENERACJI

1) Odbiór i rozpakowanie elementów sprzętu gastronomicznego.

2) Weryfikacja elementów sprzętu pod kątem możliwości wykonania usługi.

3) Przeliczenie ilości otrzymanych detali, sprawdzenie pod kątem uszkodzeń oraz zgodności z zamówieniem oraz fotograficzna dokumentacja otrzymanych detali.

4) Założenie Karty Produkcyjnej do monitorowaniu procesu regeneracji.

 

OBRÓBKA TERMICZNA W TEMPERATURZE 430°C

5) Obróbka termiczna w temperaturze 430 °C w celu odtłuszenia powierzchni i usunięcia zabrudzeń.

6) Obróbka powierzchni przez mikropiaskowanie i usunięcie zużytej powłoki.

7) Nanoszenie powłoki – Aplikacja podkładu oraz nanoszenie powłok wierzchnich.

8) Obróbka termiczna i utwardzanie powłoki w zakresie temperatur do 420°C.

9) Końcowa kontrola jakości: kontrola wizualna oraz zgodność grubości powłoki w granicach przyjętych tolerancji.

10) Pakowanie zapewniające właściwe zabezpieczenie w transporcie i przygotowanie do wysyłki lub odbioru osobistego.

  

 

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.