PRZYJĘCIE SPRZĘTU GASTRONOMICZNEGO DO PROCESU REGENERACJI
1) Odbiór i rozpakowanie elementów sprzętu gastronomicznego.
2) Weryfikacja elementów sprzętu pod kątem możliwości wykonania usługi.
3) Przeliczenie ilości otrzymanych detali, sprawdzenie pod kątem uszkodzeń oraz zgodności z zamówieniem oraz fotograficzna dokumentacja otrzymanych detali.
4) Założenie Karty Produkcyjnej do monitorowaniu procesu regeneracji.
OBRÓBKA TERMICZNA W TEMPERATURZE 430°C
5) Obróbka termiczna w temperaturze 430 °C w celu odtłuszenia powierzchni i usunięcia zabrudzeń.
6) Obróbka powierzchni przez mikropiaskowanie i usunięcie zużytej powłoki.
7) Nanoszenie powłoki – Aplikacja podkładu oraz nanoszenie powłok wierzchnich.
8) Obróbka termiczna i utwardzanie powłoki w zakresie temperatur do 420°C.
9) Końcowa kontrola jakości: kontrola wizualna oraz zgodność grubości powłoki w granicach przyjętych tolerancji.
10) Pakowanie zapewniające właściwe zabezpieczenie w transporcie i przygotowanie do wysyłki lub odbioru osobistego.