FAQ

Jakie korzyści dla środowiska przynosi regeneracja powłok?

Proces regeneracji powłok sprzetu gastronomicznego, zmniejsza zużycie energii przez wyeliminowaniu konieczności topienia zużytych części i ponownego topienia nowych produktów.

Instytut Fraunhofer obliczył, że regeneracja oszczędza do 79% energii zużytej do produkcji nowych produktów.

Regeneracja urządzeń wpływa na ważną redukcję emisji gazów cieplarnianych i zużycie zasobów naturalnych.

Regeneracja jest strategia gospodarki o obiegu zamkniętym - nie marunujemy zasobów leczy wykorzystujemy już istniejące, dodając im kolejne życie.

 

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.